Heb je een winkel, slaap speciaalzaak, warenhuis, webshop of andere type winkel bedrijf en wil je je geen zorgen maken over de verzending? Wij bieden een unieke dropshipment service aan!

Alles wat je bij ons in dropshipment besteld is op werkdagen voor 23:00 besteld de volgende werkdag bij jouw klant geleverd! Het voordeel van dropshipment is dus dat je er buiten de order doorgegeven via onze website geen omkijken meer naar hebt. Wij houden de voorraad aan en jij kunt de bestelling makkelijk versturen naar de klant.

De kosten om een dropshipment bestelling te verwerken zijn;

Nederland €6,95 excl. btw
Belgie €7,95 excl. btw
Duitsland €8,50 excl. btw
Frankrijk €14,95 excl. btw

Indien je klant een artikel wilt retourneren dan kan dit alleen naar jouw adres, wij verwerken geen retouren die verstuurd zijn via Dropshipment.

Als je een account bij ons opent heb je standaard een voorraad account, je kunt dan wel bestellen maar wij kunnen de bestelling dan niet voor je dropshippen. Als je een dropshipment account wilt aanvragen, registreer je dan eerst en vul hierna onderstaand formulier in.

Wij beschikken over een voorraad/productfeed met alle artikelinformatie om te kunnen beginnen met dropshippen en alle artikelen snel aangemaakt en up-to-date te hebben/houden. Deze feed is op aanvraag en kost € 25,- per maand, je kunt hier onder aangeven of je de feed in csv wilt of xml.

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze verkoopafdeling op (+31) 020-2619663 of sales@vanpraags.com.

Dropshipment aanmelden